Eten Bij Het Gevangenismuseum

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van een heerlijke pauperschotel (te bestellen bij uw entreekaart), genieten van het à-la-carte 3-gangenmenu (reserveren via het gevangenismuseum) of vanaf 15 personen reserveren voor het pauperbuffet.

Pauperschotel (€ 9,50)

De Pauperschotel is een spannende bonenschotel met o.a. runderschenkel, bruine bonen, aardappelen, wortel en appel
Vega optie: met o.a. bruine bonen, aardappelen, bleekselderij, champignons en ui

Pauper a la carte (€ 32,50)

3-gangenmenu (onderstaande gerechten zijn ook los te bestellen)

Voorgerechten € 9,50
Courgette roomsoep met gerookte kipfilet en truffelolie // Carpaccio van Drents nagelhout op een bedje van frisse komkommer tomaten salsa // Huisgemaakte aardappelsalade met bieslook mayonaise en zongedroogde tomaat

Hoofdgerechten € 18,50
Entrecôte gegrild met een peper cognac saus // Zalmmedaillons gebakken met een roomsaus met lente ui // Tagliatelle met een bospaddenstoelen saus

Dessert € 7,50
Aardbeien Romanoff // In wodka gemarineerde aardbeien met vanille ijs en slagroom // Koffie Royale met zoetigheden

Pauper a la carte wordt geserveerd in het restaurant van het Nationaal Gevangenismuseum.
Reserveren: info@gevangenismuseum.nl of 0592 388 264

Pauperbuffet (€ 29.50)

Gerookt zalmsalade, Garnalen cocktail, Rauwe ham met meloen, Salade van boontjes met komkommer en ui, Salade van aardappelen, bieslook en peterselie, Diverse broodsoorten met pesto en roomkaas

Heekfilet, met roerbak groente, Kipstoof met ananas en amandel, Gemarineerde varkensfilet met cognacsaus, Wilde rijst met mais en taugé, Worteltjes met peer en peterselie, Krieltjes in tuinkruiden roomsaus

Aardbeien bavarois, Vers fruit met mint, Cassata ijs

Reserveren (vanaf 15 personen): info@ntk.nl of 0900 9203