skip to Main Content

  

Inleidingen

Elke donderdag gratis een inleiding op de voorstelling door Suzanna Jansen, auteur van het boek. Van 19:00 tot 19:30 in de Nok van Carré. De inleidingen zijn te boeken bij het reserveren van een kaartje voor de voorstelling op donderdag.

Paupertalks

Elke zondagmiddag rond 15:00 uur (na afloop van de voorstelling van 12:00) is Tom de Ket gastheer van de talkshow met een keur aan interessante gasten die hun licht laten schijnen over de kloof tussen arm en rijk in onze tijd. Met onder meer de regisseurs van de docu-serie Schuldig en Annemarie van Gaal (Een dubbeltje op zijn kant). Na de voorstelling in Café Foyer van Carré. Gratis toegang.

Het Pauperparadijs in het Rijksmuseum

Speciaal voor Het Pauperparadijs heeft het Rijksmuseum het portret van Johannes van den Bosch weer opgehangen. Deze oprichter van de paupergestichten in Drenthe is een hoofdpersoon in de voorstelling. Aan de hand van kunstwerken vertelt Suzanna Jansen, auteur van het boek, samen met een gids over de achtergrond van Het Pauperparadijs, en toont de armoede die er onder de werken schuil gaat. Een mooie opmaat voor de voorstelling.

10 juli t/m 3 augstus op dinsdagen en vrijdagen van 15:00 tot 16:00 uur (behalve 27 juli.) Maximaal 15 mensen per keer.

Klik hier voor combitickets (rondleiding plus voorstelling). Klik hier voor alleen de rondleiding.

Boottocht door de grachten met inleiding

Tijdens een mooie boottocht door de Amsterdamse grachten verzorgt Suzanna Jansen, auteur van het boek, een uitgebreide inleiding, waarbij ook plekken uit Het Pauperparadijs worden bezocht. Duur anderhalf uur.

Op 21 juli van 13:00 tot 14:30. U kunt aansluitend naar de voorstelling van 15:00. Klik hier om te reserveren. 

Voor grotere groepen kunnen er op maat rondvaarten op andere data worden georganiseerd. Neem voor meer informatie contact op met Thomas Groen via  arrangementen@carre.nl of per telefoon op +31 (0)20 52 49 419.

Pauperdiner

Carré verzorgt een speciaal menu om vooraf smakelijk en in stijl te dineren. Klik hier voor om te reserveren en voor meer informatie.

Fietstocht door Het Pauperparadijs in Veenhuizen

Wilt u na het zien van Het Pauperparadijs ook Veenhuizen bezoeken? Op 8, 22 september en 6 oktober fietst Suzanna Jansen door het Drentse decor van deze geschiedenis. In haar persoonlijke vertelstijl toont de schrijfster de belangrijkste plekken uit het verhaal en geeft ook inzicht in het ontstaan van de theatervoorstelling en haar boek. Klik hier voor een compleet weekend Veenhuizen en hier voor alleen de fietstocht.

Back To Top