Hotel De Woudzoom

1 x overnachting in een comfort kamer met terrasje
1 x uitgebreid ontbijtbuffet
1 x 3 gangen dagmenu ( qua tijd rekening houdend met een bezoek aan de voorstelling)

€ 69,00 per persoon ( obv 2 persoons kamer) exclusief toeristenbelasting a € 3,00 p.p.p.n.

Indien u een verlengingsnacht óf voorovernachting wensen te boeken kan dit tegen een tarief van € 47,50 per persoon ( obv 2 persoons kamer) exclusief toeristenbelasting a € 3,00 p.p.p.n.

Reserveren kan via reserveren@woudzoom.nl of bel met 0593-562645, vermeld bij het reserveren wel dat het om het Pauperparadijsarrangement gaat!

Hotel De Woudzoom ligt in het pittoreske dorpje Spier in de provincie Drenthe. De ideale ligging in het groen bij Nationaal Park Dwingelderveld zorgt ervoor dat je talloze fiets- en wandeltochten kunt ondernemen. Geniet van de rustige sfeer in het hotel en ontspan totaal tijdens je heerlijke verblijf in hartje Drenthe!

De lichte en ruime kamers van Hotel De Woudzoom zijn voorzien van een televisie en een badkamer met douche, toilet en een föhn. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in de ontbijtkamer of bij mooi op het verwarmde terras. Voor de lunch en het diner kun je in het hotel-restaurant prima terecht.  Geniet van diverse gerechten, bereid met lokale producten en vlees van eigen vee.  Voor ontspanning kun je gebruikmaken van de relaxruimte van Hotel De Woudzoom voorzien van sauna, Turksstoombad, en een Infrarood cabine.