skip to Main Content

Voorstellingen

Te zien van 4 juli t/m 5 augustus 2018 in Koninklijk Theater Carré.

De aanvangstijd van de voorstelling verschilt per speeldag. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en drie kwartier (incl. pauze).

Extra's rondom de voorstelling

We organiseren diverse extra activiteiten rondom de voorstelling, zoals inleidingen op donderdagavond, Paupertalks na afloop van de zondagmiddagvoorstelling, een rondvaart met Suzanna Jansen.

Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten.

Entreeprijzen

Gouden rang€ 61,50
Rang 1 € 51,50
Rang 2€ 41,50
Rang 3€ 36,50
Rang 4€ 16,50

Genoemde prijzen zijn exclusief € 4,50 boekingskosten per boeking.

Bij Het Pauperparadijs in Carré passen we variabele prijzen toe: vroegboekers profiteren van de scherpste prijzen. De actuele prijzen vindt u bij de datum en het tijdstip van de voorstelling op deze site.

Minder validen

Koninklijk Theater Carré beschikt over drie rolstoelplaatsen waar naast plaats is voor één of twee begeleiders. Deze plaatsen zijn beneden in de Stalles. U kunt deze plaatsen op basis van beschikbaarheid reserveren door contact op te nemen met de reserveerlijn: 0900-25 25 255 (€ 0,45 p/m) of bij onze kassa van 16:00 tot 18:00 uur.

Carré heeft een invalidentoilet op de begane grond, links van onze rondgang. Er is een lift naar de eerste verdieping (Loge foyer) en vierde verdieping (In de Nok).

Het Grand Café Carré op de begane grond is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. U kunt hier voorafgaand aan de voorstelling terecht om wat te eten en te drinken. Uiteraard houden wij rekening met de aanvang van de voorstelling, zodat u op tijd in de zaal zit.
Als er een pauze in de voorstelling zit, brengen onze medewerkers uw drankje naar de zaal.  

Bij sommige voorstellingen vindt er een inleiding plaats. De vaste locatie voor de inleidingen bevindt zich op de vide van onze foyer In de Nok op de vierde etage. Deze ruimte is niet toegankelijk voor mindervalide bezoekers.

Headphones voor slechthorenden
Wij beschikken over geluidsversterking voor slechthorenden. Ook mensen zonder gehoorapparaat kunnen van dit systeem gebruikmaken. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u dit aangeven bij binnenkomst bij een van onze theatermedewerkers. Borg: € 10

Toegankelijk Amsterdam
Toegankelijkamsterdam.nl heeft als doel om de bereikbaarheid (kan ik er komen?), toegankelijkheid (kan ik erin?) en bruikbaarheid (kan ik er goed gebruik van maken?) van gebouwen met een publieksfunctie in Amsterdam in beeld te brengen.

Toegankelijkamsterdam.nl heeft Carré onderzocht op de volgende aspecten: Openbaar vervoer, parkeren, entree, doorgankelijkheid horizontaal, doorgankelijkheid verticaal, sanitair, voorzieningen voor blinden/slechtzienden, voorzieningen voor doven/slechthorenden en of een gebouw rookvrij is. Deze aspecten worden ieder gewaardeerd met een aantal streepjes: 1, 2, 3 of 4, waarbij vier streepjes de hoogste waardering is.

Carré is als goed toegankelijk gewaardeerd. Kijk hier voor de volledige beoordeling van de toegankelijkheid van Carré.

Reserveren

Klik hier voor het kopen van kaarten of neem contact op met de Koninklijk Theater Carré via 0900 - 25 25 255 (€ 0,45 p.m.) of kassa@carre.nl.

 

Back To Top