fbpx Skip to content

Opname trailer in Hilversum

Het script is geschreven, een deel van het decor is klaar, op locatie starten de werkzaamheden en deze week is de officiële trailer opgenomen! Een flinke klus om iedereen bij elkaar te krijgen, maar het is gelukt! In de studio in Hilversum stonden de Westertoren, de hervormde toren en 2 dukdalfen, met deze decorstukken én de maquette van decorontwerper Michiel Voet is de trailer opgenomen. Net als in de voorstelling is voor de trailer gewerkt met schaalgrootte. De makers in het groot, de acteurs in het klein. De decorstukken op ware grootte, de maquette in het klein. En daar dan de acteurs in, en de band, als pionnen in hun eigen schouwspel. De eerste draaidag stond in het teken van de Pauperband, op de tweede draaidag was een deel van de cast aanwezig, regisseur Tom de Ket, schrijfster Suzanna Jansen, decorontwerper Michiel Voet en kostuumontwerper Carly Evaert. Klik hier voor een kijkje achter de schermen!

Back To Top