fbpx Skip to content

Lezing en pop-up store in Warenhuis Vanderveen

Zaterdag 25 juni geeft schrijfster Suzanna Jansen een lunchvoordracht bij Kunstplaza Schurer op de hoogste etage van Warenhuis Vanderveen te Assen. Het ‘Kadetje Cultuur’ zal gaan over haar boek en het theaterspektakel ‘Het Pauperparadijs’, deze zomer in Veenhuizen.

Na de lunchvoordracht opent Suzanna Jansen een speciale ‘Pauperparadijs pop-up store’ op de begane grond van het warenhuis. In de store vindt men o.a. merchandise, zoals boeken en posters, en zijn er kaartjes voor het theaterspektakel verkrijgbaar.

Het Kadetje Cultuur vindt plaats op zaterdag 25 juni van 12.00 tot 13.45 uur. Vervolgens zal Suzanna Jansen van 14.00 tot 15.00 uur signeren in de pop-up store van Het Pauperparadijs op de begane grond naast afdeling Bruna. Opgeven voor de lunchvoordracht kan tot 23 juni door te mailen naar kadetjecultuur@vanderveen.nl of door langs te gaan bij het Kunstcafé. De kosten zijn € 14,50 p.p. inclusief lunch en voordracht.

Back To Top