fbpx Skip to content

Vrijwilligers gezocht voor theaterspektakel Het Pauperparadijs

Zin om aankomende zomer mee te werken aan theaterspektakel Het Pauperparadijs? Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers uit de directe omgeving van Veenhuizen die van 14 juni tot en met 6 augustus beschikbaar zijn en zich vrijwillig willen inzetten om de productie te ondersteunen. Het betreft o.a. publieksbegeleiding en kaartcontrole. Per voorstelling zijn er 6 vrijwilligers nodig. Het betreft korte diensten van 2,5 tot 4 uur, van woensdag t/m zondag.

Meld je vóór 1 juni aan via onderstaand formulier en geef aan welke dagen je beschikbaar bent. Let op: je dient minimaal 10 dagen beschikbaar te zijn.

Diensten:
Kaartcontrole: 17.30 uur – 20.00 uur
Publieksbegeleiding: 19.00 uur – 23.15 uur

Aanmeldformulier http://bit.ly/aanmeldformulier_vrijwilligers_pauperparadijs

Back To Top