fbpx Skip to content

Jan Marijnissen vindt Pauperparadijs het allermooiste

Volgens Jan Marijnissen, oud voorzitter van de SP, is het pauperparadijs het allermooiste: Het theaterstuk dat nu te zien is in Veenhuizen, Drenthe. Dat vertelde hij vandaag op Radio 1 in de uitzending van Nieuws BV.

“Het allermooiste op dit moment is Het Pauperparadijs. (…) Het stuk geregisseerd door Tom de Ket is leerzaam omdat het verhaalt over een periode uit onze geschiedenis waar de meeste mensen weinig van afweten. Maar het moet gezegd: het drie uur durende stuk dat wordt uitgevoerd in de open lucht en op historische grond is ook erg onderhoudend vanwege het uitstekende spel, de mooie choreografie en de prachtige muziek. (…) Het is echt ontzettend mooi.” aldus Marijnissen.

Klik hier om het fragment terug te luisteren.

Back To Top