fbpx Skip to content

Try-outs Pauperparadijs in Apeldoorn

Op donderdag 12 april om 10:00 uur start de kaartverkoop voor de try-outs van Het Pauperparadijs op zondag 24 juni en maandag 25 juni in Schouwburg Orpheus. Wilt u de primeur van de ‘nieuwe’ voorstelling -speciaal omgebouwd van locatie naar theater- met spectaculaire videoprojecties en professioneel ensemble? Wees er dan spoedig bij. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 25 euro.
Klik hier voor kaartverkoop.

Tijdens de try-outs wordt een spannend proces van ontwikkeling van locatietheater naar een voorstelling in het theater afgerond en is het publiek van harte welkom.

Regisseur Tom de Ket: “Eerst was ik bang concessies te moeten doen; ingrediënten die de voorstelling tot een succes hebben gemaakt moet je aanpassen omwille van de locatie, maar toen we aan de slag gingen, ervaarden we dat het verhaal van Het Pauperparadijs nog beter uit de verf kan komen op een toneel.”

Decorontwerper Michiel Voet ontwikkelt speciaal voor de theaterversie een set die grootsheid uitstraalt en het gevoel van de beklemmende armoede benadrukt waar het stuk over gaat. Suzanna Jansen en Tom de Ket passen het script van het verhaal aan, de Amsterdamse verhaallijn wordt meer benadrukt. Suzanna Jansen: “Nu we het verhaal van de ‘paupers’ gaan vertellen in de stad die zo’n belangrijke rol in hun leven speelde, hebben we het script wat aangepast. Amsterdam zit in het DNA van de voorstelling, daarom hebben we de stad een nadrukkelijkere rol gegeven.”

Back To Top