fbpx Skip to content

De makers van Het Pauperparadijs presenteren: Mammoet

Na het succes van Het Pauperparadijs brengen de makers van 16 juli t/m 1 september 2019 opnieuw een unieke theaterervaring naar dé oer-provincie van Nederland. Laat je deze zomer verrassen door Mammoet, het theaterspektakel over de oertijd anno nu. 

Theaterspektakel Mammoet maakt bezoekers op het Buinerveld in Buinen op bijzondere wijze deelgenoot van de Heilige Mammoetjacht. In een prachtige setting middenin de natuur krijgen bezoekers de vraag wat zij bereid zijn op te offeren om opnieuw verbinding te maken met de natuur, zichzelf en elkaar. Mammoet wordt verteld aan de hand van het leven spiritueel leider Anwar en zijn vrouw Freya, die worstelen met zichzelf en hun grote idealen. Maar is hun huwelijk daartegen bestand?

Een oeroude vertelling vol hedendaagse dilemma’s, theaterspektakel middenin de natuur bij zonsondergang, prachtige muziek, indrukwekkende kostuums en een speciaal ontwikkelde oertaal.

Tom de Ket (regie en scenario) liet zich voor Mammoet inspireren door de bestseller Sapiens van de Israëlische historicus Yuval Noah Harari.

Boek hier je tickets.

Back To Top