fbpx Ga naar hoofdinhoud

Regisseur Tom de Ket speelt straks zelf grote rol in Het Pauperparadijs

Tom de Ket is Verteller als Het Pauperparadijs deze zomer weer te zien is in Veenhuizen.
Al 10.000 tickets verkocht, nog 10.000 tickets te gaan!

Scriptschrijver en regisseur van het theaterspektakel Het Pauperparadijs Tom de Ket neemt deze zomer ook de rol van de Verteller op zich. Eerder liet de producent weten dat de voorstelling over de armenkolonie deze zomer voor de derde keer in Veenhuizen te zien is, als er voor 1 januari 20.000 kaarten zijn verkocht. De teller staat nu op 10.000.

Eerdere jaren (zomer 2016 en 2017 in Veenhuizen en in 2018 vijf weken in Carré) nam acteur Paul R. Kooij de rol van de Verteller op zich. Hij is komend jaar verhinderd vanwege ander werk.

Tom de Ket: “Nu Paul, die de rol zeer goed vertolkte, komende zomer niet beschikbaar is, grijp ik mijn kans. Cast en crew weten inmiddels zó goed wat ze moeten doen, dat er nu voor mij ruimte is om de rol van Verteller te spelen. Daarmee gaat mijn wens in vervulling want de rol is me op het lijf geschreven; commentaar geven, vragen stellen, misstanden onderstrepen, dat doe ik graag op toneel.”

Lees hier het interview van Tom de Ket in Dagblad van het Noorden.

Back To Top