fbpx Skip to content

Sylvia Poorta deze zomer ook in Het Pauperparadijs

Actrice Sylvia Poorta speelt deze zomer de rol van Verteller in het openluchtspektakel Het Pauperparadijs. Ook Mike Weerts is toegevoegd aan de cast. Hij gaat afwisselend met Steyn de Leeuwe de rol van Teunis vertolken. Whitney Sawyer zal de rol van Aagje op zich nemen. Eerder speelde Myrthe Burger deze rol, maar zij kruipt komende zomer elke voorstelling in de huid van Cato.

De overige rollen worden afwisselend gespeeld door Dragan Bakema en Stefan Rokebrand (Johannes van den Bosch), Debby Korper en Manon Nieuweboer (Thea Thoorop) en Kees Boot en Peter Drost (directeur Scheepenaar). Eerder werd al bekend dat regisseur Tom de Ket deze zomer ook de rol van Verteller op zich neemt. Hij speelt de rol afwisselend met Sylvia Poorta.

Back To Top