fbpx Skip to content

Het Vergeten Kind x Het Pauperparadijs

Het Vergeten Kind x Het Pauperparadijs
Het Pauperparadijs werkt dit jaar samen met Stichting Het Vergeten Kind om de vergeten kinderen van deze tijd extra onder de aandacht te brengen.
Ruim 100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Deze kinderen groeien op zonder liefde en aandacht. Ze wonen in een onveilige of onleefbare thuissituatie. Waar ze worden verwaarloosd, mishandeld of ze zijn uit huis geplaatst. Het Vergeten Kind wil deze kinderen niet aan hun lot overlaten en strijdt voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen.

Draagt u de kwetsbare kinderen in Nederland ook een warm hart toe? Tijdens het bestellen van kaarten voor Het Pauperparadijs heeft u nu de mogelijkheid om een donatie te doen voor Het Vergeten Kind. Met uw hulp kunnen ze onbezorgd kind zijn  bij de activiteiten die de stichting voor ze organiseert. Dat geeft ze het zelfvertrouwen en de veerkracht om hun toekomst weer positief tegemoet te zien. Alvast bedankt!

Back To Top