Locatie en Bereikbaarheid

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid, waarvan u kosteloos gebruikt kunt maken. Bordjes wijzen u de weg. Houdt u er in de planning rekening mee dat het 5 minuten lopen is van de parkeerplaats naar het terrein (ongeveer 500 meter).

Routebeschrijving

GPS: Nijesweg, 9528, Buinen

Auto

Vanuit Groningen

Volg de A28 en N34 naar de Borgerveldweg/N374 in Borger. Op de N374 neemt u de afslag Buinen/Exloo. Ga rechtsaf de Exloërweg op. Vervolgens weer rechtsaf naar de Holtakkersweg.

Vanuit Friesland

Neem de A7, A28/E232 en N34 naar de Borgerveldweg/N374 in Borger. Op de N374 neemt u de afslag Buinen/Exloo. Ga rechtsaf de Exloërweg op. Vervolgens weer rechtsaf naar de Holtakkersweg.

Vanuit de Randstad, zuiden en midden van het land

Via Zwolle, Meppel en Hoogeveen. Vanuit Hoogeveen weg vervolgen naar de A37. Houd bij knooppunt Holsloot rechterrijstrook aan om N34 richting Emmen/Groningen te volgen. Vervolg N34 naar de Borgerveldweg/N374 in Borger. Op de N374 neemt u de afslag Buinen/Exloo. Ga rechtsaf de Exloërweg op. Vervolgens weer rechtsaf naar de Holtakkersweg.

Vanaf de N374 wordt u naar de locatie gewezen d.m.v. speciale routeborden.

Openbaar vervoer

De voorstellingslocatie is zeer beperkt te bereiken met het openbaar vervoer. Houd er rekening mee dat u alléén de heenreis volledig met het OV kunt maken. Na afloop van de voorstelling rijden er i.v.m. het tijdstip geen bussen meer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Assen, op zo’n 30 kilometer van de voorstellingslocatie. De busdienst die in de buurt van de voorstellingslocatie opereert is Qbuzz Bus lijn 24 richting Stadskanaal/Winschoten via Borger. Opstappen kan op station Assen of bushalte P+R / N34 in Borger. Uitstappen doet u bij bushalte Eeserweg in Buinen, op circa 15 minuten lopen van de voorstellingslocatie.

Buinerveld

Het Buinerveld in Buinen ligt aan de rand van het prachtige Hondsrug UNESCO Global Geopark. Het gebied is uniek, omdat de ruggen en dalen die in de ijstijden werden gevormd nog steeds duidelijk zichtbaar zijn. De voorstelling komt tot stand in nauwe samenwerking met beheerder Staatsbosbeheer

No smoking area

Met het oog op brandgevaar is de locatie een ’no smoking area’. Er zal ergens op het terrein wel een speciale rookplek ingericht worden.

Naar overzicht