Overnachting

Kom overnachten in Drenthe

Combineer je bezoek aan Mammoet met een heerlijke overnachting in Drenthe. Ontdek de leukste en meest bijzondere locaties. Kom slapen midden in de natuur of trek in een retrokampeerbusje Drenthe rond. Wil je graag meer luxe? Boek dan een knus hotel of Bed & Breakfast.

Meer info

Staatsbosbeheer

Boek je vakantiewoning of kampeerterrein op de mooiste plekken in de Nederlandse natuur. Rust, ruimte en vrijheid, dat is wat je hier beleeft. Hier vind je alle vakantiewoningen en kampeerterreinen van Staatsbosbeheer op een rij

Meer info

Hotel Eeserhof

Voor een passende overnachting gaat u natuurlijk naar Hotel Eeserhof, op slechts 2 km. van de theaterlocatie Buinerveld. Ook voor een lekker diner of theaterbuffet. Reserveren gewenst! 0599-238638

Meer info

Het Land van Bartje - Landal GreenParks

Ontspannen wandelen, de historische Hondsrug omgeving verkennen, pony rijden of een spannende mountainbiketocht fietsen? Een verblijf op Landal Het Land van Bartje biedt volop vermaak voor jong en oud!

Meer info

B&B The Open View in Buinerveen

Kom genieten van het mooie Drenthe en maak er samen met The Open View in Buinerveen een gezellig weekend of een paar dagen uit van. Jullie zijn van harte welkom in onze mooi ruime en luxe B&B The Open View.

Meer info

Hotel Bieze

Hier kunt u genieten van (h)eerlijke gerechten & dranken midden in het centrum van Borger. De keuken is geopend voor ontbijt, lunch & diner met daarbij veel veganistische opties!

Meer info

Hotel & Appartementen Triente

Mam moet heerlijk relaxen!
Genieten van het Mammoetspektakel en daarna heerlijk nagenieten van rust in een landelijke omgeving bij Hotel & Appartementen Triënte.
Boek nu uw kaarten & overnachting!

Meer info

Hotel Hartlief

Bovenop de Hondsrug ligt ons idyllisch hotel (op ca. 2 km van de Buineres). Hier vandaan is het heerlijk om te vertrekken voor een fiets- en/of wandeltocht door het Drentse landschap. En de ideale plek om te combineren met uw bezoek aan Mammoet.

Meer info

Hotel-Restaurant Lucy's Inn

In de rust en ruimte logeren, op 5km fietsen van het Mammoet terrein. Kom ook voor verse scones, traditional homemade High Tea en Britse diners. Op z’n Engels genieten in Eesergroen.

Meer info

Camping de Hondsrug

Wil je na Mammoet in de buurt blijven slapen? Boek een mammoetovernachting op camping de Hondsrug: slapen in een Sheddie, een gezellig, knus tenthuisje, met uitzicht op een pingoruïne.

Meer info

Minicamping Hendriks wijkje

Komt u van ver en wilt u graag de voorstelling Mammoet bezoeken? Combineer het met een overnachting in een 4-persoons pipowagen op minicamping Hendriks wijkje.

Meer info

Landhuishotel Restaurant Rikus

Combineer een bezoek aan Mammoet met het Mammoetarrangement bij Rikus: overnachting, ontbijt, 3-gangen diner en een tas met OERlekkere groenten uit de Groententuin van Rikus. € 200 voor 2 personen.

Meer info

Groepsaccommodatie Het Voshuys

Groepsaccommodatie Het Voshuys ligt op steenworp afstand van Hunebedhoofdstad Borger. Geniet met z’n allen van het luxe Voshuys gelegen aan water en boek direct kaartjes voor het Mammoetspektakel!Na de voorstelling heerlijk samen in de hottub!

Alleen nog beschikbaar van ma 26 t/m vr 30 aug, max. 18 personen.

Meer info

B&B De Veenstraal

Gezellig gastenhuisje aan de voet van de Hondsrug. Ideaal voor een gezelschap tot 4 personen, met name gezinnen! Ook de hond is welkom. Mammoetarrangement: In combinatie met je mammoetticket alle overnachtingen voor de prijs op basis van 2 personen, tot een maximum van 4 personen. Niet te boeken via bookingsites. Informeer rechtstreeks naar vrije data: info@deveenstraal.nl o.v.v. MAMMOET.

Meer info

B&B 'De Nijkaamp'

In het rustige dorpje Ees, op 2000 meter afstand van het Mammoettheater bent u van harte welkom in Bed and Breakfast ‘De Nijkaamp’. Een dames- en herenfiets is beschikbaar.

Meer info

Hotel De Oringer Marke

Hotel De Oringer Marke, gelegen in het hart van Odoorn op slechts op 10 kilometer afstand van de theaterlokatie. Er is tegen betaling een shuttle-service naar de theaterlocatie. Ook voor een heerlijke lunch, diner of theaterbuffet bent u van harte welkom.

Meer info