Te doen in de omgeving

Mammoet-Safari

Een unieke tocht van 1,5 uur met een elektrische terreinauto. Een ideale aanvulling op de theatervoorstelling. Ga met Eko-Tours mee de natuur in en ervaar de geschiedenis van de mammoet in Drenthe, via de ijstijden, de hunebedbouwers, tot de inwoners anno 2019.

Boek hier

Drents Museum

Kom naar Mammoet en bezoek het Drents Museum met korting. Actiecode: mammoet2019
Korting: 5 euro korting per ticket (geldt alleen op tickets voor volwassenen)

Maximaal twee personen per korting. Geldig vanaf heden t/m 15 september 2019.

Boek hier

Vier de zomer in Drenthe

Wat is er deze zomer nog meer te doen in Drenthe. Geniet van de ontelbare evenementen, pretparken, musea, prachtige natuur en gezellige dorpen. Laat je inspireren en plan je trip met het hele gezin.

Meer info

De Hondsrug

Stel je eigen (sportieve) oertoer samen en kom zo meer te weten over bijvoorbeeld de IJstijden of de Prehistorie.

Meer info

Hunebedcentrum - Ontdek de Oertijd

Het Hunebedcentrum brengt je dicht bij de oermens.
Waan jezelf in de prehistorie, de tijd van je vroegste voorouders, in het vernieuwde Hunebedcentrum.

Meer info

Nostalgisch dagje uit in een lelijke eend

Ontdek OER Drenthe tijdens een nostalgisch dagje uit toerend in een lelijke eend langs de mooiste Mammoet-plekjes. Het kan met partner, gezin of in groepsverband.

Meer info

Op de fiets door Drenthe

Drenthe lijkt wel voor de fiets gemaakt. Of je nu van lange fietstochten houdt, ‘gewoon’ een stukje wilt fietsen, een pittige MTBtocht wilt maken, óf je fiets als vervoersmiddel gebruikt; hier kan het. Met ruim 2100 km aan goed onderhouden fietspaden raak je niet snel uitgefietst. En dat biedt kansen voor Drenthe op vele vlakken.

Meer info

Les Chevaux

Bij Les Chevaux op de Hondsrug, het thuis van de Mammoet, kun je paardrijden, samen zijn en overnachten. Er zijn tal van mogelijkheden op deze prachtige plek vlakbij het theatergebied.

Meer info

Openluchtmuseum Ellert en Brammert

Ga terug in de tijd naar ongeveer 1900. Beleef hoe mensen toen leefden in dit openluchtmuseum met plaggenhutten, school en herberg en ook een speeltuin, kinderboerderij en tuin der vergeten groenten. Op vertoon van je Mammoet entreebewijs krijg je 1 euro korting op de entreeprijs.

Meer info