Vervoer

Met de auto naar Mammoet

Vanuit Groningen

Volg de A28 en N34 naar de Borgerveldweg/N374 in Borger. Op de N374 neemt u de afslag Buinen/Exloo. Ga rechtsaf de Exloërweg op. Vervolgens weer rechtsaf naar de Holtakkersweg.

Vanuit Friesland

Neem de A7, A28/E232 en N34 naar de Borgerveldweg/N374 in Borger. Op de N374 neemt u de afslag Buinen/Exloo. Ga rechtsaf de Exloërweg op. Vervolgens weer rechtsaf naar de Holtakkersweg.

Vanuit de Randstad, zuiden en midden van het land

Via Zwolle, Meppel en Hoogeveen. Vanuit Hoogeveen weg vervolgen naar de A37. Houd bij knooppunt Holsloot rechterrijstrook aan om N34 richting Emmen/Groningen te volgen. Vervolg N34 naar de Borgerveldweg/N374 in Borger. Op de N374 neemt u de afslag Buinen/Exloo. Ga rechtsaf de Exloërweg op. Vervolgens weer rechtsaf naar de Holtakkersweg.

Vanaf de N378 wordt u naar de locatie gewezen d.m.v. speciale routeborden.

GPS: Nijesweg, 9528, Buinen

Openbaar vervoer

De voorstellingslocatie is zeer beperkt te bereiken met het openbaar vervoer. Houd er rekening mee dat u alléén de heenreis volledig met het OV kunt maken. Na afloop van de voorstelling rijden er i.v.m. het tijdstip geen bussen meer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Assen, op zo’n 30 kilometer van de voorstellingslocatie. De busdienst die in de buurt van de voorstellingslocatie opereert is Qbuzz Bus lijn 24 richting Stadskanaal/Winschoten via Borger. Opstappen kan op station Assen of bushalte P+R / N34 in Borger. Uitstappen doet u bij bushalte Eeserweg in Buinen, op circa 15 minuten lopen van de voorstellingslocatie.

9292.nl

Houdt u er rekening mee dat u na afloop van de voorstelling niet altijd terug kunt met de bus. Er zijn hotels en bed & breakfasts in de buurt, waar men vaak ook fietsen verhuurt. Kijk voor de route op 9292.nl

Taxi Nijmeijer - Borger

Taxi Borger is een toonaangevende vervoersonderneming opererend vanuit Borger. Regel vroegtijdig uw vervoer, Wij kunnen dit voor u organiseren, van 1 persoon tot 200 personen.

Meer info