Nieuws

Mammoet zoekt ensembleleden

Wil jij deze zomer een bijdrage leveren aan een unieke theaterervaring middenin dé oer-provincie van Nederland? Doe dan auditie om een plekje te bemachtigen in het ensemble van Mammoet. We zijn op zoek naar spelers vanaf 16 jaar met enige ervaring, die goed kunnen bewegen. Affiniteit met zingen is een pré.

Over theaterspektakel Mammoet

Van dinsdag 16 juli t/m zondag 1 september 2019 is het Buinerveld in Buinen het decor van de grootschalige muziektheaterproductie Mammoet, een voorstelling over de oertijd anno nu. In die periode zullen er maar liefst 46 voorstellingen gespeeld worden voor zo’n 980 bezoekers per avond.

Audities

De audities vinden plaats op zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019.

Repetities en speeldata

De eerste voorstelling van Mammoet vindt plaats op dinsdag 16 juli. Repetitiedagen voor het ensemble vinden voornamelijk plaats in de weekenden: op 1-2 juni, 8-9 juni, 15-16 juni, 22-23 juni, 29-30 juni, 6 juli en 9 t/m 13 juli. Houd deze dagen dus vrij in je agenda. Mammoet speelt 46 keer. Als ensemblelid hoef je echter niet alle dagen beschikbaar te zijn.

Vragen en aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan snel aan voor de audities bij esther.vantil@hetpauperparadijs.nl. Je kunt ook op dit adres terecht met aanvullende vragen over het selectieproces.

NIEUWSOVERZICHT