skip to Main Content

Na het grote succes van de afgelopen twee seizoenen is Het Pauperparadijs volgende zomer te zien in Koninklijk Theater Carré!

Het Pauperparadijs, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Suzanna Jansen, vertelt een van de meest dramatische, verborgen verhalen van Nederland. Theatermaker Tom de Ket (o.a. ‘De Verleiders’ en ‘de Drentse Bluesopera’) raakte na het lezen van het boek diep onder de indruk van de familiegeschiedenis en besloot het samen met Suzanna Jansen om te zetten in een theatervoorstelling. Met in de hoofdrollen onder meer Dragan Bakema, Paul Kooij en Steyn de Leeuwe, en met muziek van Lavalu & de pauperband en 30 man ensemble!

Meer dan 80.000 bezoekers genoten de afgelopen twee zomers op de historische locatie in Veenhuizen van het theaterspektakel, waar de geschiedenis daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

Volgend seizoen wordt Het Pauperparadijs gespeeld in Amsterdam, daar waar het verhaal van hoofdpersoon Teunis begint. Een verhaal dat niet alleen historisch accuraat is, maar tegelijkertijd nog altijd uiterst actueel.

 

Back To Top