fbpx Skip to content
divider

Praktische info

divider

De voorstelling duurt circa 3 uur, inclusief pauze. Voor een overzicht van alle data en aanvangstijden, klik op de knop 'tickets' hieronder.

divider

Locatie & bereikbaarheid

Het AFAS Theater bevindt zich op de Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden, vlakbij Amersfoort langs de A28.

Klik hier voor actuele informatie over de parkeergarage en bereikbaarheid van het theater per auto, openbaar vervoer en fiets. Let op: het theater en de parkeergarage zijn alleen vrij toegankelijk op vertoon van een geldig theaterticket.

divider

Groepen

Groepen vanaf 10 personen bezoeken Het Pauperparadijs tegen een gereduceerd tarief. Voor het maken van een groepsboeking kunt u contact opnemen met onze ticketpartner Nationale Theaterkassa. Klik hier voor de verschillende contactmogelijkheden.

Uiteraard denken we graag met u mee over een arrangement op maat. Klik hier voor onze arrangementen.

divider

Mindervaliden

Speciale zitplaatsen
De rijen in de zaal en op het balkon lopen op met trappetjes. Er zijn speciale zitplaatsen voor mensen die in een rolstoel zitten. Ook voor mensen die slecht ter been zijn maar niet in een rolstoel zitten, zijn sommige zitplaatsen meer geschikt dan andere.

Rolstoelplaatsen en plaatsen voor mensen die slecht ter been zijn, zijn op twee manieren te reserveren: door telefonisch contact op te nemen via 0900 - 9203 (7 dagen p/w bereikbaar, €0,45 pm) of een e-mail sturen met de gewenste voorstellingsdatum en aantal tickets naar info@ntk.nl dan boekt De Nationale Theaterkassa de juiste plaatsen voor u.

Ringleiding
Het AFAS Theater Leusden heeft een ringleiding voor doven en slechthorenden. In principe kan iedereen met een hoorapparaat daar gebruik van maken.

divider

Leeftijd

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

divider

Eten & drinken

Bij de ticketprijs is een drankje in het theater inbegrepen.

Check deze link voor meer informatie over restaurants in de buurt.

Voor zakelijke arrangementen (10+) zijn er mogelijkheden om in het restaurant van het AFAS Theater te dineren. Bekijk hiervoor onze zakelijke arrangementen.

divider

Kaartverkoop informatie

Prijzen

Rang 1+ volwassenen€ 67,50
Rang 1+ t/m 18 jaar€ 57,50
Rang 1 volwassenen€ 57,50
Rang 1 t/m 18 jaar€ 47,50
Rang 2 volwassenen€ 47,50
Rang 2 t/m 18 jaar€ 37,50

Bij de aankoop van 10 groepstickets of meer ontvangt u 10% korting. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Nationale Theaterkassa via 0900 - 9203 (7 dagen p/w bereikbaar, €0,45 pm) of een e-mail sturen met de gewenste voorstellingsdatum en aantal tickets naar info@ntk.nl.

Telefonisch tickets reserveren?

Nationale Theaterkassa
T: 0900-9203

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 pm):
ma t/m vr: 9:00 tot 21:00 uur, za en zo: 10:00 tot 20:00 uur

Waar koop ik mijn voorstellingskaarten veilig?

Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor theatervoorstellingen via het internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Graag willen we u op de hoogte brengen van waar u een kaartje wél moet kopen, zodat u niet teveel betaalt én zeker weet dat u een evenement ook binnenkomt.

Officiële kaarten voor Het Pauperparadijs zijn alleen te koop via: www.hetpauperparadijs.nl l www.ntk.nl l www.vanplan.nl

Voor meer informatie hierover kijk op www.weetwaarjekoopt.nl/waarkoopikveilig/

Back To Top