fbpx Skip to content

Het Pauperparadijs zoekt ensemble

Het Pauperparadijs zoekt ensemble voor de zomer van 2023 in Veenhuizen

Het succesvolle theaterspektakel Het Pauperparadijs zal komende zomer weer te zien zijn in Veenhuizen. Naast de cast van vaste acteurs en muzikanten, maken wij gebruik van een ensemble. Hiervoor zoeken wij: SPELERS MET ENIGE SPEL ERVARING EN AFFINITEIT MET ZINGEN
Oftewel we zijn opzoek naar…. jullie. Bij voorkeur woonachtig op maximaal 60 km van Veenhuizen en met een minimale leeftijd van 16 jaar! De auditie vind plaats op zaterdag 18 februari in Assen.
Repetities:
Het weekend van za 6 én zo 7 mei (in Assen)
Het weekend van za 13 én zo 14 mei (in Assen)
Het weekend van za 20 én zo 21 mei (in Veenhuizen) en zondag 28 mei (in Veenhuizen).
Tijdens de montage periode van 30 mei t/m 5 juni graag zoveel mogelijk aanwezig! We moeten nog plannen wanneer we overdag repeteren en wanneer we over gaan op middag en avond.
De voorstellingen vinden plaats van 6 juni t/m 26 augustus (12 speelweken en 1 montage week) steeds op woensdag t/m zondag. Het is niet nodig alle voorstellingen te spelen, wij gaan uit van een beschikbaarheid van minimaal de helft van alle voorstellingen.
Meld je aan via: ensemble@hetpauperparadijs.nl
Wanneer je als vrijwilliger mee wilt werken aan dit spektakel laat dit ons dan weten via: vrijwilliger@hetpauperparadijs.nl
Back To Top