fbpx Skip to content

Voorstellingen verplaatst naar zomer 2023

Beste mensen, beste trouwe fans,

Met pijn in ons hart moeten we u laten weten dat we helaas Het Pauperparadijs aanstaande zomer niet kunnen spelen. Na twee jaar corona-uitstel is het nu gestrand op onduidelijke regels rond stikstof. Op onze facebookpagina kunt u er alles over lezen. Wij hebben deze week opnieuw overleg gehad met de gemeente Noordenveld en de provincie Drenthe maar het voor aanstaande zomer niet meer op te lossen.

Wij vinden dit extra spijtig omdat u al zo lang geduldig uw kaarten heeft bewaard. Wij ervaren dat als een enorme steun. Daarom gaan wij met volle kracht verder om in 2023 dit bijzondere stuk wel weer te spelen. Door alle betrokken partners is heel duidelijk de wil uitgesproken om alles op alles te zetten om volgende zomer wel te kunnen spelen.

De afgelopen jaren waren zwaar voor iedereen, ook voor ons. De kosten van pre-productie, maar ook algemene kosten voor opslag en beheer liepen door zonder inkomsten. Als cultureel evenement vielen wij buiten alle steunregelingen. Na drie keer vergeefs voorbereiden zijn onze reserves verdampt. Toch willen we door, we kunnen niet anders: nu eerst Het Pauperparadijs in de zomer van 2023 en daarna nieuwe voorstellingen die zijn gebaseerd op andere relevante verhalen.

U kunt ons steunen door al gekochte kaarten te behouden voor de zomer van 2023. En door familie, vrienden of kennissen aan te moedigen ook alvast te kaarten te kopen. Wij moeten straks in elk geval 45.000 plaatsen verkopen om uit de kosten te komen. We hopen dat u ons hierbij wilt helpen.

Alle kaartkopers krijgen per mail persoonlijk bericht van de Nationale Theaterkassa, onze kaartverkooppartner, waarin alles wordt uitgelegd. Voor vragen en antwoorden kunt u ook terecht op de pagina veelgestelde vragen. En natuurlijk houden wij u op de hoogte via facebook en onze nieuwsbrief, waarvoor u zich kunt inschrijven via de website.

Een zeer hartelijke groet,

Namens het hele Pauperparadijs-team,
Tom de Ket, Suzanna Jansen, Wolter Lommerde

Back To Top